20%

UMBRO Velocita 2 Pro SG Blå 47,5

Ekstremt lett fotballsko

Varenr: 157141
Alt. varenr: 81105UDR212
799,-999,-Kampanjepris
Veil.999,-
Farge
Blå
Blå
Str. sko (EU)
-+
0
BeskrivelseTeknisk infoStørrelseguideTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Velocita 2 PRO er en sko som er foretrukket av flere elitespillere. Den 165 gram lette skoen tillater raske bevegelser og frihet ved hjelp av A-frame.

 

Velocita 2 PRO er en sko som er foretrukket av elitespillere, og veier kun 165g.
Velocita Pro har A-FRAME system som sørger for stabilitet, og som gjør at skoen sitter som støpt rundt midtfoten. Det gir maksimal kraft ved retningsforandringer.
Skoen har Umbros unike SPEED yttersåle, som gir god fleksibilitet og stabilitet. Skoen har et unikt knottesystem som kombinerer runde og avlange knotter, for maksimalt grep. Skoen passer for både kunstgress og gressbaner!

Velocita II PRO er for de spillerne som beveger seg i flere retninger i høy fart. Med kun 165 gram på vektskålen tillater Velocita II PRO raske bevegelser og frihet til spilleren som bruker skoen. Da skoen skulle utvikles ble ikke komforten etterlatt til tilfeldigheten, takket være strategisk plassert demping kombinert med Umbros A-ramme i mellomsålen. Med en spesial konstruert yttersåle som fører til økt grep og frihet. Umbro Velocita II PRO er en veldig god sko til alt fra hobbyspillere til proffe. Skoen kan også sees i bruk i Premier League.

 

Skoen er laget med Umbro Speed sin yttersåle som er en lett pebax yttersåle, i kun et stykke. Den er laget for å øke spillerens fleksibilitet. Det unike knottesystemet som er en kombinasjon mellom koniske og bladede knotter. Dette gir deg den den rette blandingen av godt grep og glimrende manøvreringsdyktighet.Materiale: Teijin microfiber.

SG – Soft Ground
SG-sko har skruknotter og er beregnet for våte gressbaner. Skoen har få og lange knotter som kan skrus av og på, og kan derfor byttes etter behov eller ved slitasje. Knottene er som regel laget av karbon og jern eller plast. En fotballsko med SG-såle bør aldri brukes på harde gressbaner eller kunstgress. Nyere modeller leveres ofte med en kombinasjon av faste knotter og skruknotter.
Underlag: Våte gressbaner.


Teknisk info

Produktinformasjon

Aktivitet Fotball
Fargetekst Dazzling blue/White/Fiery coral
Kjønn
  • Dame
  • Herre
Knotter SG/Skru
Merkevare Umbro
Produktserie Umbro
Str. sko (EU) 47,5
Underlag Gress


Størrelseguide
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support
403483
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.